BP_Vignet_Sustainable_Cleaners

BionicClean Witte Uitbloei Verwijderaar

BionicClean Witte Uitbloei Verwijderaar is een sterk geconcentreerde (water verdunbare), ecologisch verantwoorde en krachtige oplossing voor het verwijderen van witte uitbloei op gevels en andere steenachtige oppervlakten. De Witte Uitbloei Verwijderaar biedt ook de ideale oplossing voor het verwijderen van betonwaas, cementsluier, kalk, roestaanslag én oxides van aluminium, messing en koper. Mooi metselwerk krijgt zo weer de kans om te schitteren. Ontsierende gevels veranderen in een fraaie aanblik.

 

De voordelen:
  • Biologisch afbreekbare reiniger
  • Ecologisch verantwoord
  • Kostenbesparend: snel en zuinig in gebruik
  • Ideaal voor verwijdering witte uitbloei, cementsluier en betonwaas
Hoe te gebruiken?

BionicClean Witte Uitbloei Verwijderaar afhankelijk van de mate van vervuiling verdunnen met water. Bij metselwerk wordt gemiddeld 1 op 3 aanbevolen. De te behandelen ondergrond eerst nat maken i.v.m. de zuigende werking van stenen en beton. Vervolgens met een drukspuit of borstel aanbrengen totdat de uitbloei niet meer opschuimt. Product 5 tot 10 minuten laten inwerken (niet laten indrogen), eventueel ondersteunen met borstelen. De ondergrond ruim naspoelen met water.

BionicCoat

Perfect reinigen vraagt om een meervoudige behandeling: eerst het materiaal reinigen, dan coaten met BionicCoat, vervolgens regulier onderhoud. Weten welke BionicCoat het beste voor uw ondergrond werkt?

Bionic Coat

Persoonlijk advies

Bent u zakelijk actief en wenst u nadere informatie over de BionicClean-producten? Neem dan contact op met BionicProtect via info@bionicprotect.nl.

+31 (0)85 902 6950 info@bionicprotect.com

Wilt u meer informatie over onze producten?

Informatie

Wilt u distributeur / wederverkoper worden?

Distributeur

Wilt u een demonstratie van BionicCoat

Demonstratie