BP_Vignet_Sustainable_Cleaners

BionicClean Kalk Oplosser

BionicClean Kalk Oplosser is een uiterst krachtig en doeltreffend reinigingsmiddel om cement-kalkresten, reguliere kalkvorming en ook cementsluier van bouwmaterialen te verwijderen. Daarnaast pakt het roest aan. Met BionicClean Kalk Oplosser heeft u binnen enkele minuten de kalk- of roestvervuiling opgelost. Sneller en eenvoudiger is ondenkbaar.

 

De voordelen:
  • Speciaalreiniger voor verwijdering van kalk, cementsluier en roest.
  • Snel en eenvoudig uw vervuilde oppervlakten hygiënisch schoon.
  • Heel voordelig: product mixen met water volgens opgave op etiket.
  • Zuinig in gebruik: circa 10 – 30 m2 per liter.
Hoe te gebruiken?

Mix de BionicClean Kalk Oplosser met schoon water: voor kalkverwijdering tot 1:10, voor roestverwijdering tot 1:3. Het vervuilde oppervlak innevelen/bevochtigen. Bij kalkvervuiling: 2 tot 10 minuten laten inwerken. Bij roest: 5 tot 10 minuten in laten werken. Met schuurspons de vervuiling wegnemen. Vervolgens afnemen/naspoelen met royaal water. Niet gebruiken op natuursteen, marmer, gegalvaniseerd staal, aluminium en beton.

BionicCoat

Perfect reinigen vraagt om een meervoudige behandeling: eerst het materiaal reinigen, dan coaten met BionicCoat, vervolgens regulier onderhoud. Weten welke BionicCoat het beste voor uw ondergrond werkt?

Bionic Coat

Persoonlijk advies

Bent u zakelijk actief en wenst u nadere informatie over de BionicClean-producten? Neem dan contact op met BionicProtect via info@bionicprotect.nl.

+31 (0)85 902 6950 info@bionicprotect.com

Wilt u meer informatie over onze producten?

Informatie

Wilt u distributeur / wederverkoper worden?

Distributeur

Wilt u een demonstratie van BionicCoat

Demonstratie