BP_Vignet_Sustainable_Cleaners

BionicClean Enzymen Reiniger

U weet vast al dat de meeste reinigers chemisch van samenstelling zijn. Feitelijk zijn het geen reinigers, maar juist vervuilers. BionicClean Enzymen Reiniger is echter wel milieuvriendelijk. En dat niet alleen, het is ook ongekend krachtig en vervult zijn taak meerdere dagen. Het betreft een transparante, desinfecterende en reinigende vloeistof op basis van enzymen. Een enzym is een eiwit, dus volledig natuurlijk, dat een reactie versnelt. Het breekt bacteriën, virussen en alle organische vervuilingen moleculair af. BionicClean Enzymen Reiniger blijft zelfs enkele dagen actief. U hoeft dan het oppervlakte slechts met (een doek of spons met) warm water af te doen, en de enzymen worden weer geactiveerd. Deze milieuvriendelijke en biologische reiniger is breed inzetbaar.

 

De voordelen:
  • Krachtig en natuurlijk.
  • Zeer voordelig in gebruik vanwege de meerdaagse werking.
  • Breekt zelfs virussen af.
  • Breed inzetbaar, een oplossing voor alle organische vervuilingen.
Hoe te gebruiken?

Mixen met water naargelang vervuilingsgraad ondergrond tussen 1:1 en 1:5. Bij desinfectie altijd 1:5 met water. Mix vloeistof moet temperatuur hebben van minimaal 10 en maximaal 50 graden Celsius. Ondergrond bevochtigen. Circa 2 minuten laten reageren. Daarna met doek of borstel met schoon water van tussen 10 en 50 graden Celsius afnemen. Niet toepassen in de volle zon.

BionicCoat

Perfect reinigen vraagt om een meervoudige behandeling: eerst het materiaal reinigen, dan coaten met BionicCoat, vervolgens regulier onderhoud. Weten welke BionicCoat het beste voor uw ondergrond werkt?

BionicCoat

Persoonlijk advies

Bent u zakelijk actief en wenst u nadere informatie over de BionicClean-producten? Neem dan contact op met BionicProtect via info@bionicprotect.nl.

+31 (0)85 902 6950 info@bionicprotect.com

Wilt u meer informatie over onze producten?

Informatie

Wilt u distributeur / wederverkoper worden?

Distributeur

Wilt u een demonstratie van BionicCoat

Demonstratie