BP_Vignet_Sustainable_Cleaners

BionicClean Schuim Reiniger

BionicClean Schuim Reiniger is een sterk geconcentreerd, neutraal en milieuvriendelijk product voor het onderhoud van oppervlakten op lastig bereikbare plekken zoals gevels en plafonds. De schuimlaag houdt het krachtige reinigingsmiddel op zijn plaats opdat voldoende indringing en reinigend vermogen ontstaat. Het reinigingsmiddel is geschikt voor binnen en buiten gebruik. BionicClean Schuim Reiniger is ook uitstekend toepasbaar bij oppervlakten die eerder zijn uitgevoerd met BionicCoat.

 

De voordelen:
  • Perfect reinigingsmiddel voor horizontale en verticale oppervlakten
  • Ideaal toepasbaar op moeilijk bereikbare plekken
  • Biedt meer reinigend vermogen omdat het middel op de beoogde plek bevestigd blijft
  • Na toepassing een schoon en streeploos resultaat
Hoe te gebruiken?

Op meerdere manieren kunt u de BionicCoat Schuim Reiniger aanbrengen. Voor grote oppervlakten en veelvuldig gebruik is toepassing van een machine optioneel. Bij minder frequente toepassing is een sprayer een handige oplossing. Een andere mogelijkheid is het werken met een gevulde emmer, maar ideaal is het niet. Werk van beneden naar boven. Daarmee voorkomt u dat er schoonmaakmiddel over het gereinigde oppervlak loopt en strepen achterlaat. Spoel altijd na met schoon water.

BionicCoat

Perfect reinigen vraagt om een meervoudige behandeling: eerst het materiaal reinigen, dan coaten met BionicCoat, vervolgens regulier onderhoud. Weten welke BionicCoat het beste voor uw ondergrond werkt?

Bionic Coat

Persoonlijk advies

Bent u zakelijk actief en wenst u nadere informatie over de BionicClean-producten? Neem dan contact op met BionicProtect via info@bionicprotect.nl.

+31 (0)85 902 6950 info@bionicprotect.com

Wilt u meer informatie over onze producten?

Informatie

Wilt u distributeur / wederverkoper worden?

Distributeur

Wilt u een demonstratie van BionicCoat

Demonstratie