Over ons

BP_Vignet
image

Benieuwd naar
actuele projecten?

Bekijk ze hier

Vergroot ook uw aandeel in het creëren van een betere wereld.

Laten we er niet omheen draaien: het is heel belangrijk dat wij allen materialen beschermen en gereinigd houden, maar dat mag niet ten koste gaan van het milieu. U kunt zich vast nog wel herinneren dat enige tijd geleden de bouwwereld op slot ging vanwege de enorme hoeveelheid PFAS in de Nederlandse bodem. En wat te denken van de vervuiling door PFAS, Siliconen en (Fluor)polymeren? Allemaal schadelijke stoffen die toegepast worden voor coatings en impregneer. Schoonmaakmiddelen worden vaak voorzien van chemische stoffen. Dit alles moet een halt toegeroepen worden. Dat vindt u toch ook? En dat is de reden waarom BionicProtect bestaat. BionicProtect wil samen met u een wezenlijk aandeel leveren in het verwezenlijken van een betere wereld, zonder concessies te doen op de doelstelling om materialen langdurig te beschermen en schoon te houden.

Samen met o.a. Rituals, New Balance en Lacoste werkt BionicProtect aan een PFAS-vrije wereld. Doe ook mee!

Met gepaste trots presenteren wij dat BionicProtect natural coatings & cleaners is opgenomen in het ledenbestand van de internationale Anti-Pfas beweging van Chemsec. Samen met onze andere partners gaan we ons nóg sterker maken om Pfas de wereld uit te helpen door sterke, gezonde alternatieven aan te bieden. Twijfel jij of de producten waar je nu mee werkt Pfas-vrij zijn, vraag dan een verklaring van jouw leverancier. Laat je zeker niet wegsturen met een half antwoord, want jij blijft verantwoordelijk voor alle gevolgen van de producten waar je mee werkt/ laat werken.

Ecologisch verantwoord
 • Onze leefomgeving verdient meer aandacht, wil deze veiliggesteld worden voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. Dat kan ook eenvoudigweg door te kiezen voor producten die net zo goed of zelfs beter zijn, zonder het milieu geweld aan te doen. En dat hoeft helemaal niets meer te kosten, bewijst BionicProtect.
Producten verduurzamen
 • Met BionicProtect houdt u materialen en objecten in originele staat. Bovendien maakt u ze ‘easy to clean’. De coats voegen veelal extra waarden toe. Denk aan energiebesparing bij aanbrengen van BionicCoat op gevels, het tegengaan van vervanging doordat het gecoate materiaal in nieuwstaat blijft, het tegengaan van verkleuring door UV-licht, et cetera.
Natuurlijke bescherming
 • Welk materiaal u ook origineel wilt houden, met de BionicCoat van BionicProtect slaagt u daar volledig én op verantwoorde wijze in. BionicCoat is ontwikkeld op basis van nanotechnologie. Het basisbestanddeel is silicium oxide Si02 (nanozand). Duurzamer bestaat niet. Dankzij de kleinste moleculaire keten is het bovendien breed en optimaal inzetbaar.

Ontwikkeld in Nederland

Bevlogen en slimme producttechnologen, laboranten en productspecialisten zijn bijeengebracht om het uitzonderlijke assortiment duurzame coatings en cleaners van BionicProtect te ontwikkelen. Deze coatings en cleaners zijn dan ook uniek in hun soort. Ze zijn duurzaam, krachtig en zuinig in gebruik, heel eenvoudig toepasbaar, hebben een langwerkende functie en zijn ook nog eens heel betaalbaar. Zet ook een grote stap naar een duurzame toekomst, en beloof dat u nooit meer vervuilende coatings en chemische schoonmaakmiddelen gebruikt.

BionicCoat

Wilt u distributeur /
wederverkoper worden?

Meer informatie

Wilt u een demonstratie
van Bionic Protect?

demonstratie

BionicCoat verduurzaamt en
maakt materialen easy to clean

 • Dankzij nanotechnologie trekt de BionicCoat diep in de ondergrond
 • Voor ieder materiaal een unieke samenstelling
 • BionicCoat is op basis van ecologische grondstoffen
 • Minimaal 10 jaar niet afbouwende garantie op werking
 • Sterke reductie op onderhoud en besparing op arbeidskosten

BionicClean zepen voor
100% schone oppervlakten

 • Krachtige reinigers, ook voor lastig te bereiken oppervlaktes
 • Milieuvriendelijk en perfect te gebruiken in combinatie met
  BionicCoat
 • Verwijderd vervuilingen zoals stof, modder, dierlijke en plantaardige vetten én eiwitten
 • Hoog geconcentreerd, optimaal gebruiksgemak en hygiëne