BP_Vignet_Sustainable_Cleaners

BionicClean Graffiti Verwijderaar

Graffiti ontsiert maar al te vaak eigendommen. Veelal wordt het aangebracht met een verfspuitbus. Soms ook met gewone verf of viltstift. Het verwijderen ervan gaf altijd veel ongemak en kosten. Daarnaast bleven de contouren van het eerder aangebrachte vaak zichtbaar, met blijvende irritatie ten gevolge. Dankzij BionicClean Graffiti Verwijderaar behoort dat nu tot de verleden tijd. Graffiti verdwijnt voortaan als sneeuw voor de zon.

 

De voordelen:
  • Haalt de ongewenste graffiti van nagenoeg ieder oppervlakte weg.
  • Verwijdert spuitbusverf, verfspatten en viltstiftvervuiling.
  • Opspuiten, boenen… en weg is de graffiti (al dan niet bij herhaalde toepassing).
  • Biologisch afbreekbaar.
Hoe te gebruiken?

Test eerst de ondergrond door BionicClean Graffiti Verwijderaar op een klein vlak aan te brengen. Is de ondergrond bestand, dan spuit het product op de graffiti (zoveel als u direct na intrekking met een doek kunt uitboenen en wegnemen). Bij gevoelige ondergronden dient u BionicClean Graffiti Verwijderaar slechts 1 a 2 minuten in te laten werken. Bij ongevoelige ondergronden kunt u beduidend veel meer tijd nemen (wel binnen 30 minuten afdoen). De ondergrond dient u direct na behandeling af te doen met warm water. Zo nodig dient u de behandeling te herhalen totdat de graffiti volledig verdwenen is.

BionicCoat

Perfect reinigen vraagt om een meervoudige behandeling: eerst het materiaal reinigen, dan coaten met BionicCoat, vervolgens regulier onderhoud. Weten welke BionicCoat het beste voor uw ondergrond werkt?

Bionic Coat

Persoonlijk advies

Bent u zakelijk actief en wenst u nadere informatie over de BionicClean-producten? Neem dan contact op met BionicProtect via info@bionicprotect.nl.

+31 (0)85 902 6950 info@bionicprotect.com

Wilt u meer informatie over onze producten?

Informatie

Wilt u distributeur / wederverkoper worden?

Distributeur

Wilt u een demonstratie van BionicCoat

Demonstratie