BP_Vignet_Sustainable_Coatings

BionicCoat, de natuurlijke bescherming voor hout

Hout mag tot de allermooiste natuurlijke producten gerekend worden. Het beschikt over vele kwaliteiten en eigenschappen, waardoor het materiaal breed inzetbaar is voor talloze doeleinden. Maar hout is ook kwetsbaar, en vraagt om bescherming. Dan is een duurzame aanpak uiteraard de enige juiste optie. BionicCoat vormt de ideale oplossing, waarmee u de materialen van hout verantwoord beschermt tegen weersinvloeden, hechting van vuil, graffiti en bijvoorbeeld mos en groene aanslag. Zelfs verkleuring door UV-licht wordt vertraagd en… bij verkleuring na vele jaren geschiedt deze dankzij BionicCoat veel gelijkmatiger. Verkrijgbaar in 1 liter fles, 5 liter jerrycan en IBC (1.000 liter).

“Werken met biobased aan onze eer verplicht…”

“Een object beschermen met een biobased coating heeft ook als voordeel dat je de onderdelen later kunt hergebruiken, terwijl je met de reguliere middelen juist ‘chemische ellende’ houdt…”

Maak ook het verschil!

Circulair houtbewerker

Rik Ruigrok
Herso 


Nanocoat-oplossingen voor vele houtsoorten

Een natuurlijk product bescherm je uiteraard op natuurlijke wijze. Hout boven of onder de grond krijgt te maken met vele beproevingen, waaronder weersinvloeden. Bescherming met lakken of traditionele impregneermiddelen betekent echter bijna altijd verandering van de looks én toepassing van (zwaar) vervuilende middelen. Kortom; dat zijn geen oplossingen. BionicCoat Hardhout en BionicCoat Naaldhout bieden wel louter de voordelen die het hout en de milieu verdienen. En die zijn nog eens uiterst effectief en betaalbaar ook. Kies voor mooi en verantwoord. Give nature priority. Méér weten? Mail naar info@bionicprotect.nl.