BP_Vignet_Sustainable_Cleaners

BionicClean Ultra Reiniger

Er valt veel schoon te maken én te houden. Dat doet u uiteraard het liefst met een krachtige reiniger. BionicClean Ultra Reiniger is een zeer werkzame, geconcentreerde, neutrale en fris ruikende reiniger voor het onderhoud van oppervlakten zoals kunststof, tegels, vloeren, deuren, glas en aluminium. Het duurzame reinigingsmiddel is geschikt voor binnen- en buitengebruik. BionicClean Ultra Reiniger is ook uitstekend toepasbaar bij oppervlakten die eerder zijn uitgevoerd met BionicCoat.

 

De voordelen:
  • } Krachtig en natuurlijk.
  • Fris ruikende cleaner.
  • Voor binnen- en buitengebruik.
  • Dé oplossing voor woon- en werkomgevingen.
Hoe te gebruiken?

Spuit de ondergrond eerst af met water zodat het losse vuil verwijderd is. Spraymethode: doseer 20 ml product in een met maximaal 1 liter koud water gevuld sprayflacon. Spray de BionicClean Ultra Reiniger vervolgens op een microvezeldoek of rechtstreeks op het oppervlak. Reinig hiermee het oppervlak. Sopmethode: doseer bij normale vervuiling 10 ml. product per liter lauwwarm water. Sop de werkdoek of spons in de BionicClean Ultra Reiniger en wring deze uit tot een klamvochtige doek. Reinig hiermee het oppervlak.

BionicCoat

Perfect reinigen vraagt om een meervoudige behandeling: eerst het materiaal reinigen, dan coaten met BionicCoat, vervolgens regulier onderhoud. Weten welke BionicCoat het beste voor uw ondergrond werkt?

Bionic Coat

Persoonlijk advies

Bent u zakelijk actief en wenst u nadere informatie over de BionicClean-producten? Neem dan contact op met BionicProtect via info@bionicprotect.nl.

+31 (0)85 902 6950 info@bionicprotect.com

Wilt u meer informatie over onze producten?

Informatie

Wilt u distributeur / wederverkoper worden?

Distributeur

Wilt u een demonstratie van BionicCoat

Demonstratie